Homestyling

HOMESTYLING MED FENG SHUI

Flera undersökningar visar att homestyling ger större resultat vid försäljning av en bostad. Många gånger kan bostaden säljas fortare och till ett högre pris, vilket är positivt för dig som säljare. Vi går igenom vilka saker som behöver plockas bort, läggas till och även ev köpas. Här ingår också feng shui-tips som gör bostaden mer attraktiv för köparen. Denna tjänst kan göras i olika steg, S-L. Homestyling i samband med bostadsförsäljning är numera avdragsgill i deklarationen. Läs mer på Skatteverkets hemsida: Bostadsrätt och Småhus.

_______________________________________________________________________

Small

En timmes konsultation inför fotografering och visning. Vi går igenom er bostad och ni får konkreta muntliga förslag till vad som skulle lyfta fram bostaden positivt vid en försäljning. Ni står själva för utförandet i er bostad efter konsultationen.

Pris: 2495 kr

_______________________________________________________________________

Medium

Vi utgår ifrån de möbler och saker som finns i bostaden och tillsätter ev små inredningsdetaljer som ex blommor etc. Ylva stylar bostaden inför fotografering/visning.

Pris: 4995 kr

_______________________________________________________________________

Large

Befintliga möbler används, men vi tillför betydligt mer så som t ex textilier, mattor, gardiner, blommor. Bostaden stylas av Ylva inför fotografering/visning.

Pris: 6995 kr

Vid större homestyling t ex styling vid tom bostad lämnas offert.

För frågor & bokning kontakta Ylva Maria Design!